کد خبر: ٣٠٨٨٥   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1403/01/02-١٧:٢٩

شکر، مهمان ناخوانده سفره‌های نوروزی؛

مراقب چاقی و بیماری‌های قلبی باشید!

شکر، ماده‌ای پنهان در بسیاری از غذاها، مهمان ناخوانده سفره‌های نوروزی ماست. مصرف بی‌رویه این ماده‌ی مضر می‌تواند به چاقی، دیابت نوع 2 و بیماری‌های قلبی منجر شود.

 

برکهمصرف زیاد شکر، به ویژه در شیرینی‌های نوروزی، گرسنگی را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که بیشتر بخوریم. این موضوع به نوبه خود، خطر چاقی را افزایش می‌دهد.

نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر، سرشار از فروکتوز هستند که می‌تواند باعث مقاومت به لپتین، هورمون تنظیم کننده‌ی گرسنگی شود. به همین دلیل، نوشیدن این نوشیدنی‌ها نه تنها شما را سیر نمی‌کند، بلکه کالری دریافتی‌تان را نیز افزایش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی پر قند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند. این رژیم‌ها می‌توانند منجر به چاقی، التهاب، افزایش تری گلیسرید، قند خون و فشار خون شوند.

با وجود وسوسه‌ی خوردن شیرینی در ایام نوروز، راه‌هایی برای مصرف کم‌تر و سالم‌تر آن وجود دارد.

نکاتی برای مصرف کم‌تر و سالم‌تر شیرینی:

  • مصرف شیرینی را تا حد امکان کاهش دهید.
  • فعالیت بدنی خود را افزایش دهید.
  • مصرف پروتئین، سبزیجات و آب را فراموش نکنید.
  • به جای شیرینی، میان وعده‌های سالم مانند میوه و آجیل را انتخاب کنید.

به یاد داشته باشید که برای کاهش وزن، نیازی به حذف کامل شیرینی‌ها از رژیم غذایی خود ندارید.

تنها کافی است در مصرف آنها هوشمند باشید و تعادل را در رژیم غذایی خود حفظ کنید.

نکته کلیدی:

حفظ وزن متعادل، مستلزم تعادل در کالری دریافتی و مصرفی است./ سلامت

 

تازه‌های سلامت را اینجا بخوانید.

 

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج