کد خبر: ٣١٠٣٥   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1403/01/18-١٩:٥٨

آبمیوه‌های صنعتی، شباهتی به آبمیوه‌های طبیعی ندارند و صرفاً محصولی شبیه‌سازی شده با طعم و ظاهری فریبنده هستند.

 

برکه _ دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه، در گفتگویی، به مضرات مصرف بیش از حد آبمیوه‌های صنعتی و تفاوت‌های آن‌ها با آبمیوه‌های طبیعی اشاره کرد.

عوارض مصرف آبمیوه‌های صنعتی:

  • افزایش وزن و سندروم متابولیک
  • افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی
  • پوسیدگی دندان‌ها
  • عدم وجود فیبر
  • وجود طعم دهنده‌ها و مواد نگهدارنده مصنوعی

مقایسه آبمیوه‌های طبیعی و صنعتی:

  • آبمیوه‌های طبیعی:
    • سرشار از ویتامین و فیبر
    • بدون مواد نگهدارنده و طعم دهنده مصنوعی
    • برای سلامتی مفید
  • آبمیوه‌های صنعتی:
    • سرشار از قند و کالری
    • فاقد فیبر
    • حاوی مواد نگهدارنده و طعم دهنده مصنوعی
    • مضر برای سلامتی

توصیه‌ها:

  • مصرف آبمیوه‌های صنعتی را محدود کنید.
  • به جای آبمیوه‌های صنعتی، از میوه‌های طبیعی و آب سبزیجات استفاده کنید.
  • مراقب مصرف آبمیوه‌های صنعتی توسط کودکان باشید.

جایگزین‌های سالم:

  • آب میوه طبیعی
  • آب سبزیجات
  • میوه‌های تازه

نکته:

سلامتی خود را با مصرف آبمیوه‌های صنعتی به خطر نیندازید./ سلامت

 

تازه‌های سلامت را اینجا بخوانید.

 

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج