کد خبر: ٣١٤٢٥   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1403/03/24-١٠:٤٤

فندق یک دانه آجیلی سرشار از ویتامین‌های A، B۱، B۲، C و E به‌همراه املاح معدنی است.

 

برکه _ این دانه آجیلی با چربی‌های سالم و اسید چرب اشباع نشده غنی شده و مصرف آن به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب و بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

اسید اولئیک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون جلوگیری می‌کند و در تنظیم قندخون موثر است.

فندق همچنین فیبر بلایی دارد که موجب احساس سیری طولانی‌مدت در فرد می‌شود و راهی برای جلوگیری از پرخوری و کاهش وزن است.

مصرف فندق به‌دلیل دریافت کلسیم، موجب بهبود سلامت استخوان‌ها می‌شود و برای افرادی که لبنیات مصرف نمی‌کنند، یک منبع خوب کلسیم است.

ویتامین E موجود در فندق با علائم پیری پوست مبارزه می‌کند و در جوانسازی پوست نقش بسزایی دارد. مصرف فندق همچنین با کاهش فشارخون و خطر ابتلا به دیابت ارتباط دارد.

بتاسیتوسترول موجود در فندق اثر فوق‌العاده‌ای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان دارد.

فندق همچنین یک منبع غنی از ویتامین‌های B۱، B۲ و B۶ است که برای حفظ سلامت مغز و خون‌سازی ضروری هستند.

مصرف فندق به‌عنوان یک روش درمانی و تغذیه‌ای بی‌نظیر برای حفظ سلامت کلی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌شود./ سلامت

 

تازه‌ترین های سلامت را اینجا بخوانید.

 

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج