فندق یک دانه آجیلی سرشار از ویتامینهای A، B۱، B۲، C و E بههمراه املاح معدنی است.
برکه _ این دانه آجیلی با چربیهای سالم و اسید چرب اشباع نشده غنی شده و مصرف آن به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب و بهبود سلامت قلب کمک میکند.
اسید اولئیک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون جلوگیری میکند و در تنظیم قندخون موثر است.
فندق همچنین فیبر بلایی دارد که موجب احساس سیری طولانیمدت در فرد میشود و راهی برای جلوگیری از پرخوری و کاهش وزن است.
مصرف فندق بهدلیل دریافت کلسیم، موجب بهبود سلامت استخوانها میشود و برای افرادی که لبنیات مصرف نمیکنند، یک منبع خوب کلسیم است.
ویتامین E موجود در فندق با علائم پیری پوست مبارزه میکند و در جوانسازی پوست نقش بسزایی دارد. مصرف فندق همچنین با کاهش فشارخون و خطر ابتلا به دیابت ارتباط دارد.
بتاسیتوسترول موجود در فندق اثر فوقالعادهای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان دارد.
فندق همچنین یک منبع غنی از ویتامینهای B۱، B۲ و B۶ است که برای حفظ سلامت مغز و خونسازی ضروری هستند.
مصرف فندق بهعنوان یک روش درمانی و تغذیهای بینظیر برای حفظ سلامت کلی بدن و پیشگیری از بیماریها توصیه میشود./ سلامت
تازهترین های سلامت را اینجا بخوانید.
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | خطا! متن تصویر را اشتباه وارد کرده اید. |
وبگردی
وب گردی
- رژیمهای غذایی سمزدایی کبد
- فواید سقز که نمی دانید
- راهکاری برای سلامت دستگاه گوارش
- کمخوابی و تأثیرات آن بر افزایش وزن
- آزمایش ۵ ثانیهای برای تشخیص کمآبی بدن
- علائم مسمومیتهای غذایی تابستانه را بشناسید
- رازیانه، گنجینهای برای زیبایی و سلامتی پوست و مو
- ویتامین ضد افسردگی را بشناسید
- گیاهان ضد دیابت را بشناسید
- دانه آجیلی با خواص درمانی و تغذیهای بینظیر
- یک راه ساده برای حفظ سلامت طبیعی پوست
- راه جلوگیری از آلزایمر
- استفاده از تخم مرغ بهعنوان شامپو تقویت کننده مو!
- علائم مسمومیت ویتامین A را بدانید
- رژیم غذایی ناشتا و پروتئینی متناوب
- میوههای ضد دیابت را بشناسید
- میوه ای که از کلسترول و حمله قلبی جلوگیری میکند