
رژیم غذایی مناسب؛
کلید پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی
در دنیای امروزی، بیماریهای قلبی و عروقی به دلیل سبک زندگی و تغذیه نامناسب، روند صعودی داشتهاند. این بیماریها همچنان مهمترین عامل مرگ و میر ایرانیان هستند و سالانه جان حدود ۱۴۰ هزار نفر را میگیرند.

برکه _ اما راهکارهای سادهتری از درمانهای دارویی و جراحی برای پیشگیری از این میزان بیماری و مرگ و میر وجود دارد. بر اساس نتایج مطالعات محققان دانشگاه مک مستر و موسسه بهداشت عمومی، میوهها، سبزیجات، حبوبات، ماهی و محصولات لبنی از سلامت قلب حمایت کرده و آن را بهبود میبخشند.
ویکتوریا تیلور، متخصص تغذیه در بنیاد خیریه قلب بریتانیا، درباره دلایل تاثیر رژیم غذایی بر سلامت قلب گفت: این تاثیر تا حدی به این دلیل است که رژیم غذایی بر اضافه وزن، فشار خون بالا، کلسترول بالا یا دیابت نوع ۲ که عوامل خطر بیماری قلبی وعروقی هستند تأثیر می گذارد.
او اتخاذ یک رویکرد رژیم غذایی کامل برای بهبود سلامت قلب را تایید میکند و معتقد است چیزی که در بیشتر مواقع میخورید در این زمینه بسیار تاثیر گذار است. به گفته این کارشناس تغذیه، برخی از غذاهایی که میتوانند به سلامت قلب کمک کنند ارزان هستند و ممکن است قبلا آنها را خریداری کرده و در خانه داشته باشید.
نخود فرنگی، بادام زمینی و روغن کلزا از جمله این مواد غذایی هستند که به دلیل داشتن پروتئین گیاهی، ویتامین C، فیبر، چربیهای غیراشباع و سایر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت قلب، توصیه میشوند./ سلامت
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |

نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | خطا! متن تصویر را اشتباه وارد کرده اید. |

وبگردی
وب گردی
- راز بازگشت رنگ موهای سفید
- راهکارهای تغذیهای ضد پوکی استخوان
- رژیمهای غذایی سمزدایی کبد
- فواید سقز که نمی دانید
- راهکاری برای سلامت دستگاه گوارش
- کمخوابی و تأثیرات آن بر افزایش وزن
- آزمایش ۵ ثانیهای برای تشخیص کمآبی بدن
- علائم مسمومیتهای غذایی تابستانه را بشناسید
- رازیانه، گنجینهای برای زیبایی و سلامتی پوست و مو
- ویتامین ضد افسردگی را بشناسید
- گیاهان ضد دیابت را بشناسید
- دانه آجیلی با خواص درمانی و تغذیهای بینظیر
- یک راه ساده برای حفظ سلامت طبیعی پوست
- راه جلوگیری از آلزایمر
- استفاده از تخم مرغ بهعنوان شامپو تقویت کننده مو!
- علائم مسمومیت ویتامین A را بدانید
- رژیم غذایی ناشتا و پروتئینی متناوب